Nőstények

 

Regional Winner Champion Soulmates Blueberry Princess

Apa: SOULMATES PRINCE PURPLE RAIN
Anya: SOULMATES NATALEE FELICE

Blueberry Észak-Karolinából költözött hozzánk a világhírű Soulmates ragdoll tenyészetből. Valamennyi cicánkért személyesen utazunk el, de Blueberry esete különösen érdekes volt, ugyanis a tenyésztőjétől nem kaptunk róla fényképet előre, csak a belé vetett bizalomnak elégnek kellett lennie ahhoz, hogy elutazzunk Amerikába egy soha nem látott kiscicáért. Izgultunk is kellőképpen, de amikor megláttuk a cicát, sírva fakadtunk, annyira szép volt már akkor is! 

 

 

Furreal Cherry on Top

Apa: Furreal Cliff's Pride N Joy 
Anya: Creekcats Splenda Delight

Cherry cicánk szintén Kaliforniából érkezett hozzánk a világ legjobb ragdoll tenyészetéből, a Furreal ragdoll kennelből. Ő édesapja, a világbajnok Furreal Cliff's Pride N Joy, utolsó almából származik, ami nyugdíjazása előtt született, ezért ő nagyon értékes a számunkra kivételes pedigréje miatt is, nem is beszélve egyéb kvalitásairól, mint az igéző kék szemei, tökéletes testfelépítése és szelíd természete.

 

Regional Winner Quadruple Grand Champion 5StarRags Sweet Sophie

Apa: USAPURRS ROCK ME BABY OF 5STARRAGS

Anya: ADORABLEDOLLS MAKENZIE OF 5STARRAGS

Sophie szintén Kaliforniából költözött hozzánk, nem hiába abban az államban tenyésztették ki a ragdollt, így a legszebb ragdoll cicák is ott találhatóak. Sophie mind kölyökként, mind felnőttként Regional Winner címet szerzett, ami a lányoknál különösen nehéz, hiszen ahogy felnőtté érnek, egyre jelentősebb a méretbeli különbség a fiúk és a lányok között, de Sophie bájos arca mindenkit megbabonázott.

 

Regional Winner Grand Champion Furreal Charisma

Anya: Furreal Agape Love

Apa: Furreal Fancy Lily

Charisma szintén a kaliforniai Furreal tenyészetből érkezett hozzánk. Tenyészetünk kezdeti éveiben ő volt a harmadik nőstény cicánk, és ahogy fejlődött, lenyűgözve néztük, hogy még mindig nő és még mindig, míg egészen dupla akkora méretű nem lett, mint korábbi nőstény cicáink. Jó lecke volt ez számunkra, hogy tenyész cicákat csak a megfelelő helyről szabad vásárolni, mert hát a tenyésztés lényege az, hogy jobbnál jobb minőségű kiscicák születhessenek nálunk. Charisma egészen kivételes nőstény cica, egy született anya, aki ha lehet nem csak a saját, hanem más anyák kicsinyeit is szívesen gondozza.

 

Champion Chinesedolls Someone Like U

Anya: MirumKitty Moonlight Lover

Apa: Regional Winner Supreme Grand Champion Soulmates Louis

Ez a gyönyörű cica egyenesen Kínából érkezett hozzánk, és nagyon büszkék vagyunk rá, mert ez a kislány egyben unokánk is, édesanyja, MirumKitty Moonlight Lover a mi tenyészetünkben született és került a leghíresebb kínai tenyészetbe. Látván, hogy milyen csodálatos kicsinyei születnek, kértük a tenyésztőt, hogy örökbe fogadhassuk ezt a hihetetlen szép kislányt. Apukája egész Kína legszebb radollja volt a 2015/16-os kiállítási évadban.

 

Ragmagic Dee Lightful

Anya: Ariokkierags Dolletje

Apa: LA SGC Kindofmagic I Dream Romeo

Dee Dee Németországból költözött hozzánk a híres Ragmagic tenyészetből, amely a Világbajnok cicák otthona. Amint megláttam Dee Dee apukáját, tudtam, hogy valamikor szeretnék tőle egy utódot a tenyészetünkbe, ugyanis ő nem "csupán" világbajnok, hanem az elnyerhető legnagyobb címmel rendelkezik, aminek a neve Lifetime Achievement. Dee Dee örökölte apukája valamennyi jó tulajdonságát, különösen rendkívül kedves természetét.

 

Adorabledolls Tiara

Anya: Adorabledolls Sweet Cashmere

Apa: Adorabledolls Ridley

Tiara szintén Kaliforniából származik, a neves Adorabledolls ragdoll kennelből. Ő a legaranyosabb cicánk, amint valaki érkezik hozzánk egyből az ölébe ül és dorombol, legyen az ismerős, vagy valaki akit először látott életében. A ragdolloknál nagyon fontos a profiljuk formája, és Tiaráé tökéletes. Persze nem csak a profilja, hanem hibátlan szemformája és hihetetlenül selymes bundája is.

​​​​​​​